Què fem a l’Esplai Xiroia?

Fem esplai els dissabtes al matí, a la Parròquia de la Mare de Déu dels Dolors (C/Begur núm.8) i també acostumem a anar a diferents espais del barri per dur a terme les nostres activitats. L’horari és lleugerament diferent per cada grup per tal de poder fer les entrades i sortides esglaonades:

  • Esquitxets: 10:50 – 13:20h
  • Espurnes: 10:55 – 13:25h
  • Llampecs: 11:00 – 13:30h
  • Trons: 11:05 – 13:35h
  • Hurakans: 11:10 – 13:40h

En un dia normal d’esplai, els infants fan activitats amb el seu grup d’edat i aquestes inclouen jocs, dinàmiques, tallers… Totes les activitats estan adaptades a la seva edat i tenen un rerefons pedagògic. A més, cada trimestre fem una excursió de cap de setmana i, a vegades, també fem sortides d’un dia. I per si no fos poc, també ens agrada a participar a activitats del barri com ara la Festa de la Primavera i fer voluntariat.

El curs és des de l’octubre fins a principis de juny i a l’estiu també fem colònies!

Pel que fa al tema del contacte amb les famílies, nosaltres ens acostumem a comunicar principalment per Whatsapp i també per correu (esplaixiroia@gmail.com). També ens comuniquem amb vosaltres a través del nostre Instagram (@esplai_xiroia), la web i la nostra pàgina de Facebook (@esplaixiroia1).