Els barrufets ens van visitar!

Fa uns dies, ens van venir a veure els barrufets i ens van convidar a participar a la seva tradició milenària: la barrufa-boletada! Que consisteix en buscar un bolet que es puguin permetre que serà la seva casa durant tot l’any. Vam buscar amanites, rossinyols, rovellons, ceps, xampinyons i pets de llop i vam descobrir que no tots els bolets eren iguals! Les amanites, com que són verinoses, són la millor casa de totes, ja que ningú se les menjarà. En canvi, els pets de llop, com que la gent els aixafa són una casa molt més arriscada. Haurem de conèixer una mica més la seva cultura, perquè no entenem per quin motiu encara que sobressin amanites, no tots se les podien comprar, encara que s’haguessin de quedar amb cases que no tenen gaires probabilitats de durar tot l’any.

També podeu veure totes les fotos i vídeos aquí!