DUDI

Avui, 20 de novembre és el DUDI (Dia Internacional dels Drets dels Infants) i molts dels grups han fet activitats per descobrir o aprofuniditzar més sobre aquest tema.

Des de l’esplai volem recordar que els drets dels infants, recollits a la Convenció dels drets de l’Infant, són inalienables, irrenunciables, innats i imprescindibles per una bona infància. I que els tenen tots els nens i nenes i adolescents pel simple fet d’haver nascut, independentment de la seva nacionalitat.

Un d’aquests és el dret al joc i a estar amb els amics, a gaudir d’activitats culturals, esportives i de lleure.

Nosaltres tenim el deure de no vulnerar aquests drets. I com a referents que som, hem d’actuar de manera calmada, respectuosa i afectuosa per així ser un exemple de bon tracte pels nostres infants i oferir-los un espai segur.