Com van ser les colònies 2021?

A les colònies 2021 vam anar a parar a l’aiguamoll de l’Shrek! Allà vam descobrir que Lord Forquilla havia fet fora totes les criatures fantàstiques del regne i les havien fet venir al mateix lloc que nosaltres. És per això que l’Shrek, l’Ase i la Gata amb Botes van anar fins al regne de Lluny Lluny Enllà… I nosaltres els vam acompanyar! Havíem d’ajudar-los a aconseguir que les criatures fantàstiques puguessin tornar a casa seva.

Un cop a Lluny Lluny Enllà vam conèixer la Fiona, que s’havia salvat sola, i a la nit vam descobrir que tenia un secret. Ella es pensava que era una cosa horrorosa i que calia amagar-ho, però la vam ajudar a aprendre a estimar-se tal i com és. Per si no fos poc, també es va enamorar de l’Shrek i els dos ens van convidar a la Coronació de la Fiona! Gràcies a la nova reina totes les criatures fantàstiques van poder tornar a les seves llars, ho havíem aconseguit!

A més, durant tots aquests dies també vam tenir temps per jugar, cantar, ballar, fer dinàmiques i reflexions, fer excursions per la muntanya, anar al riu i a la piscina, fer tallers o fins i tot cuinar!

Us deixem un petit recull de tot el que vam fer en el vídeo següent, esperem que us porti molt bons records!