Ja som a la casa!

Bon dia famílies i amigues de Xiroia!

Han estat uns dies taaant intensos a les colònies que casi se’ns oblida imformar-vos de totes les coses que ens estan passant… però estem totes genial! Si voleu saber què va passar…

Diumenge vam començar la travessa a Quart, on vam passar el dia de pluja en unes sales que ens van deixar coneixent-nos i cantant cançons. Sort que al final vam poder acampar amb normalitat!

Malgrat el calorós sol, dilluns vam caminar fins a Sant Mateu de Montnegre, una petita (però bonica) ermita al mig de la muntanya. Gràcies al Josep, vam crear un autèntic campament on vam aprendre a fer letrines, vam fer excursions pel bosc, vam començar-nos a conèixer-nos més entre nosaltres… i vam menjar truita, mooolta truita (una anècdota més). També vam conèixer la Clarise, que era un personatge del quien es quien, i la reina de cors, que es un personatge de les baralles de cartes. Ens van dir que estaven tristes perquè ja ningú jagava a jocs de taula i buscaven un lloc al que deien “Game On”, on els havien promès que jugarien amb elles. 

Dimarts vam llevar-nos ben d’hora i vam caminar fins a Monells, un poblet medieval perdut enmig de tanta civilització. Per mala sort, just quan arribavem al poble sota la pluja, la furgoneta que portavem es va espatllar al mig d’un camí de muntanya i no ens podia portar el dinar. Qualsevol persona no hagués sabut què fer i tot hagués anat a pitjor, però al contrari, vam ser testimonis, un cop més, d’una mostra de companyerisme, empatia i amistat. Tots els infants i monitors ens vam refugir sota un bonic porxo medieval i vam treure tot el menjar i els fruits secs que ens quedaven, compartint entre tot l’esplai, fos del grup que fos, tot el que teniem. Un cop tot arreglat i havent dinar, vam fer camí cap a Corçà, i vem dormir en un tranquil terreny que ens va cedir l’ajuntament. 

Dimecres vam arribar a la casa de colònies i, per fi, ens vam dutxar!! A l’hora de sopar van tornar a aparèixer la Clarise i la reina de cors, però aquest cop els hi havia aparegut un extrany cor a sobre el seu. Ens van explicar que estavem a Game On, però que no era ben bé el que els havien explicat, ja que estaven començant a oblidar coses i no entenien perquè els havia aparegut aquell extrany cor… a més, va venir un extrany personatge que es va dedicar a dir-nos que “el temps corre…” També van aparèixer més jocs de taula que havien arribat a Game On: un peó d’escacs i la senyora del monopoli… 

Dijous, els monitors i les monitores es van despertar vestits com si fossin personatges del Just Dance! Què està passant!? Van tornar a venir la Clarise i la reina de cors, però en el cor que els havia aparegut de cop ho tenien escrit un 10%! A l’hora de sopar van aparèixer el Pacmac i un fantasma, un personatge dels Sims, un personatge del Fortnite i la Peach, que eren habitants habituals de Game On. Ens van dir que ells no notaven res extrany i que vivien perfectament a Game On, però que havien sentit que havien entrat dues persones noves al món… Més endavant, van tornar la Clarise i la reina de cors i les van poder conèixer… Què passarà ara que els jocs digitalitzats han conegut els jocs de taula?

Ahir, va tornar a aparèixer el senyor del temps, però aquest cop acompanyat del 0 i l’1 del codi binari, els creadors de Game On. Ens han explicat que Game On sempre havia estat un lloc tranquil, però que des de que han arribat unes persones extranyes tot està canviant…

Què passarà avui?!

Us mantindrem informats.