7 dies per a les colònies

Hola Famílies!

Queden 7 dies per marxar de colònies… ja les tenim aquí!!! ⏱

Ja esteu preparant la motxilla?

Recordeu que a la motxilla, hem de portar aquelles coses que són molt necessàries per a les colònies (samarreta blanca⚪, roba còmoda, etc.), les que no ho son es poden quedar a casa (mòbil, ordinador, tabac, llaminadures, etc.)

Per agafar més forces necessitem que ens ajudeu! Volem demanar que a la motxilla de travessa els vostres fills i filles portin alguna bossa de fruits secs per a poder compartir amb els companys i les companyes a mig matí, com a segon esmorzar, per a poder seguir caminant amb molta energia!

Esteu atents i atentes a la web i a les xarxes socials, ja que les anirem actualitzant, amb diferents informacions ℹ

Moltes gràcies!

Bookmark the permalink.

Comments are closed