Grup d’Esquitxets – els més petits!!

Ja coneixeu el grup d’esquitxets? Són els xiroienques/es més petits. Tenen sempre molta energia, estan tot el dia d’esplai jugant, i no es cansen mai! Per la majoria és el primer any que vénen a l’Esplai, i per molts podria ser la primera vegada que dormen fora de casa!

És tota una aventura nova! Benvinguts/es als Esquitxets i a l’aventura xiroienca: aquí teniu una foto del primer dia d’esplai.

 

 

Coneixeu l’equip de monis que el porta?

ARNAU: és el seu segon any a l’esplai, però ja havia fet de monitor a un esplai de Gelida (on viu). Cada dissabte al matí amb moltes ganes matina per poder estar amb aquest grup tant animat! Li encanta la fantasia, i té molta imaginació per fer del joc un món màgic!

NATALY: és el seu primer any de monitora, però ja en porta uns quants a l’esplai. Ha sigut del grup de joves de Festucs. Te tres germans petits així que és tota una experta en jocs, en rabietes, i hàbits dels infants. Sempre té un peu sobre els núvols així que farà volar a tot el grup dels menuts!

MARIAN: és el seu primer any de monitora, però ja en porta uns quants a l’esplai. Ha sigut del grup de joves de Festucs. Té un germà al grup d’Espurnes, així que també té una motxilla plena d’activitats. Té tant d’amor a donar als esquitxets que se sentiran com a casa i voldran tornar cada cap de setmana amb el fulard al coll!

Bookmark the permalink.

Comments are closed