Hem arribat a la Madcon!!!!

Estimades famílies, ens plau comunicar-vos que hem arribat a la casa de colònies més o menys vius… (necessitem descansar després d’una dura travessa de 4 dies!).

Per la sorpresa de tots, ens hem trobat que a la casa té lloc una convenció de malvats patrocinada per el gran enemic de l’esplai, l’Enric Corporation. Ens han rebut un personatge pintoresc anomenat Poker, que juntament amb l’Igor, el seu fiel serf, i Borg i Dorg, les seves protectores, ens han introduït a la Madcon… Bé, hem hagut de mentir dient que som esbirres de dos malvats que ens vam trobar durant la llarga travesia per l’Alt Penedès (Darth Vater i Madre Gothelé) per tal de salvar el nostre coll, ja que com que l’Enric Corporation ens la té jugada, si algun membre de l’esplai Xiroia, ja sigui nen, nena, monitor, monitora, trepitgi aquelles terres, la seva fortuna pot tenir un gir cap a la desgràcia més absoluta, hem d’anar amb molt de compte!!!!

IMG_6818

Bookmark the permalink.

Comments are closed