COLÒNIES: coneix els objectius generals

Les colònies són un moment molt important per a tots els infants. Les ganes i la il·∙lusió no els hi manca; però alhora suposen un “repte” per a ells. A les colònies més que mai seguirem educant en el lleure, aprofitant les vacances per aprendre a gaudir de les activitats que els monitors preparen en companyia dels amics.

L’acompanyament que l’equip de monitors i monitores fem dels infants parteix dels eixos següents:

  • Adonar-nos que tots i totes formem l’esplai.
  • Construir l’entorn positiu.
  • Aprendre a viure en harmonia.
  • Descobrir el món interior.

DSC_0096Per assolir aquests objectius farem tot un seguit d’activitats conjuntes i de grup. A part, volem destacar el següent: Iniciarem les colònies amb una ruta-campament tots junts, farem activitats conjuntes i activitats per grups. El dia 17 arribarem a la casa i iniciarem el dia a dia de la colònia.

Bookmark the permalink.

Comments are closed