Pla d’Accions Municipal.

Bona tardaaa!!

Demà comencem l’esplai 😀 😀!! I el grup de llamptrons podrà participar al Pla d’Accions Municipal!!! Això que significa?

El Pla d’Accions Municipal, consisteix en els plans que té el nou govern per aquest any. Durant 1 hora el grup de llamptrons podrem conèixer i donar la nostra opinió sobre el Pla d’Acció Municipal a la ciutat de Barcelona, ja que vindrà una persona (tècnica) a fer una dinàmica-joc amb ells. Aquest pla d’accions consta de diferents punts com: carrers que s’han d’arreglar, plànols de carrils bici, espais per joves, espais per infants, mètodes de participació, etc.

Un cop estigui redactat el PAM faran una presentació, i la volen presentar de petits vídeos i fotografies dels infants i adolescents que hi participen. I ens han demanat que els pares/mares/tutors signin els drets d’imatge, per poder fer aquests vídeos i fotografies. En aquesta publicació us adjuntem el document que ens han fet arribar!

Autorització drets imatge PAM

Bookmark the permalink.

Comments are closed