Segona Sortida

Hola a tots!!!

El cap de setmana 23 i 24 de gener​ és la sortida del segon trimestre i anem a la casa Artur Martorell (Calafell). És una sortida especial perquè el diumenge els PARES esteu CONVIDADÍSSIMS ​a passar el dia amb nosaltres i fer Xiroia tots plegats. 😀

Us esperem el diumenge 24 de gener ​a les 10h ​a la casa de colònies Artur Martorell situada al Carrer Torredembarra, s/n, 43820 Calafell, Tarragona.

Com arribar?

Coordenadas GPS: N 41o 19′ 92,30” E 1o 56′ 49,78”

Tren: ​RENFE, estación de Calafell. La casa queda a 800 m. de la         estación por la antigua carretera de El Vendrell (Rbla. Mn. Jaume   Tobella). Desviarse a la izquierda en el km 59’2. La casa se encuentra   a 50 m. Hay indicación.

Coche particular   

a) Barcelona – El Vendrell por la carretera C-31, o autopista C-32,         salida Calafell. Tomar la carretera dirección El Vendrell hasta la             indicación de la casa de colonias.

b) Autopista AP-7, salida El Vendrell, volver a El Vendrell, tomar la       variante de esta población y desde aquí la carretera C-31 a                     Calafell, desviándose en el km 59’2.

El diumenge, quan pugeu, farem un “dinar de germanor” per compartir tots junts. Per organitzar-nos hem decidit que cada grup porti una cosa diferents:

→Esquitxets: Snacks                                                                  

Espurnes: Primers plats                                                                

Llamptrons: Segon plats

Huracans: Begudes i postres

Per exemple:

Si el teu fill és esquitxet portarà una bossa de fruits secs/patates, etc (una bossa per nen).

Si el teu fill és espurna portarà un tupperware gran de primer plat.

Si el teu fill és llamptro portarà 1 tupperware gran de segon plat.

Si el teu fill és huraka 1 portarà 1 postre o 1 beguda.

Per no repetir, cada grup parlarà amb els seus monitors/-es.

Recomanem que el menjar el porti el nen/-a, però si vosaltres (pares) pugeu el diumenge, ho podeu portar per treure-li pes als vostres fills :D. Sobretot si no veniu el dia 24 (pares), el nen ha de portar el menjar que li toqui per compartir.                                                   Inclús entre les famílies us podeu organitzar, per grups de WhatsApp que tingueu.

És molt important ​participar en aquesta sortida perquè així els pares veieu com treballem a l’esplai i d’aquesta manera ens involucrem tots junts en l’educació en el lleure dels vostres fills. A més a més serà una oportunitat per conèixer bé els monitors i els altres pares, i ens ho passarem genial!

Alguns ens vau preguntar si podríeu portar mascotes (gossos, …) vam preguntar a la casa i ens han dit que no es poden portar.

Us deixem el formulari, perquè el responeu, per saber quina serà l’assistència en aquesta excursió. Si teniu qualsevol problema amb el formulari, digueu-nos-ho. : )

https://docs.google.com/forms/d/1nrEiprWNhDkqbwUBos8VZZmh0bwNXXsHmbthlIl5ZCk/viewform

A més a més a l’autorització haureu de marcar si el vostre fill torna amb els monitors o amb vosaltres. Us animem a què parleu amb els altres pares per poder organitzar cotxes i poder cuidar el nostre medi ambient.

Les famílies que aneu amb transport públic podreu tornar a Barcelona conjuntament amb els monitors. Si el nen o nena ha de tornar amb nosaltres perquè no podeu venir no hi ha cap problema. En cas que família i nen baixeu en transport públic, us en podreu anar en qualsevol moment (després del dinar), però si us voleu esperar i baixar amb els monitors el trajecte del vostre fill no serà finançat per l’esplai.

US ESPEREM A TOOOOOOOTS !!!!!! 🙂

PD: Us adjuntem l’autorització i la carta que es va repartir!

Autorització segona sortida Final

Carta Segona Sortida Final

Bookmark the permalink.

Comments are closed