Festival de Nadal – Sopar de Nadal

Xiroiencs i xiroienques,

Ja sabeu què passa el 19 de desembre???? Sí, hi ha el festival de nadal xiroienc!! Ja us arribaran les informacions aquest dissabte, sempre fem esplai al matí, i cap al vespre fem un sopar totes les famílies i molts espectacles.

El grup de FESTUCS (els joves) volem fer-vos una gran OFERTA:

(clica la imatge per veure la informació!)

Sense nom 3

Aquell dia no cal que entris a la cuina, participa a la nostra CAMPANYA ECONÒMICA i compra’ns el sopar. Farem entrepans freds i calents a preus molt econòmics (2,5 euros!!!) també tindrem postres i cafès a preus populars (1 euro ehh!). No ho pensis més!

Podràs fer la teva comanda a travès d’aquest formulari o bé aquest dissabte 12 de desembre, podràs fer la teva comanda a les 13:30h a la paradeta del grup de joves!

Bookmark the permalink.

Comments are closed