Nuria Piñol (Nuni)

1613912_10202974703880303_443859483538662642_n

Jo vaig arribar a l’esplai gracies a un monitor d’un altre esplai. Vaig fer el curset de monitors i necessitava fer les practiques i una companya del curset que era monitora d’un esplai de sants i amiga de gent de xiroia em va enviar un missatge de xiroia que necessitaven monitors per les colònies de les fades a Vilanova de prades en el 2007. Així que vaig trucar un dels telèfons que apareixien i va contestar l’Agusti Giralt!!!! Vaig anar a una reunió amb ell i l’Ignasi si no recordo malament i ja vaig fer la meva primera reunió…zzzzzzz jajaja en aquella ocasió no em vaig adormir.

Aquelles colònies vaig ser monitora d’Espurnes. Van ser genials!!!!

Un cop realitzades les colònies em va ser impossible marxar, i vaig començar a portar a Trons fins que em vaig jubilar amb el meu grup. Van passar moltes aventures i vaig conéixer a gent maquíssima.

I cada any segueixo anant a Fira, Xibarri o qualsevol liada que a l’esplai necessitin als X-MONITORS!!!

Bookmark the permalink.

Comments are closed