Lydia Villena

Vaig començar a l’esplai com a col·laboradora el 2009 amb els Esquitxets i vaig viure l’experiència de ser monitora xiroienca a les colònies del pantà de Sau amb els Espurnes. Allà va començar la meva història d’amor…i és que em 1620667_10152658411149552_521413819_nvaig enamorar dels nens, els monitors i del què significava ser Xiroia. Vaig seguir amb els Espurnes un temps més i després vaig portar Trons i Hurakans.

M’encantava Xibarri i Fira. El dia més bonic que vaig viure a Xiroia, i això que n’hi ha molts, va ser la celebració que vam fer dels 30 anys de l’esplai a Fira, on petits i grans vam somiar i riure plegats. El recordo com un dia molt emotiu, on hi va participar molta gent de la parròquia i encara ara, se’m posen els pèls de punta quan el recordo. La meva jubilació com a monitora va arribar amb els 30 anys de Xiroia, després de les colònies del 2014, però no patiu, el Xiro i Xiroia hi és present sempre en el meu dia a dia i ens encanta tornar a l’esplai sempre que és possible a donar un cop de mà.

El que més m’agradava però eren les colònies…. Visitar el Far West per seguir somiant en el món dels contes. Lluitar a través de la il·lusió i els somriures dels infants per demostrar què erem uns autèntics hobbits de La Comarca per fer realitat els desitjos de l’Alícia al País de les Meravelles i viatjar al màgic Món d’Oz per seguir creixent junts i fer millor la vida a cada instant. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed