Agus Giralt

Menorca
Vaig començar a Xiroia fa tants anys que llavors ni tan sols es deia Xiroia!
Vaig estar des d’Esquitxets, quan deuria tenir 8 anys, fins a 9sé i el Grup del Cafè, que van ser els nostre grups de joves, quan vaig fer 18.
Un parell d’anys més tard, després d’una petita xerrada amb l’Ignasi vaig tornar per fer de monitor a unes colònies. I per aquelles coses que passen els deu dies de colònies es van convertir en nou anys. He sigut monitor de molts grups diferents però sobretot dels més grans. I també vaig compartir direcció amb el Josep Broquetas.
Entre les meves tasques predilectes: les Fires; els Centres d’Interès de Colònies, sempre aprofitant per incloure continguts històrics o mitològics, fer les cançons de Colònies i vendre submarins (que ara no ve al cas :P). Per cert, la cançó de Xiroia és el meu hit que més ha perdurat
Amb els cracks que vaig compartir les tasques de monitoratge varem tirar endavant algunes coses que segur que us sonen: Esplais i Caus de Sants, Gaia, l’AcampaSants o Xibarri. No va ser gens fàcil però a tots ens fa molt feliços veure que tot això encara funciona.
I és que els exmonis portem Xiroia arrapat a la pell! (En alguns casos literalment)
Bookmark the permalink.

Comments are closed