Festival de nadal

No tens cap pla per demà al vespre?
Recorda que demà dissabte dia 20 celebrem….EL FESTIVAL DE NADAL DE XIROIA!!!
Començarà a les 20:30 amb un sopar de germanor, on hi haurà pica-pica per a tothom!! A més a més aquest any els Hurakans posaran una paradeta per vendre entrepans (n’hi haurà vegetal de pernil, vegetal de tonyina, fuet, pernil del país i bikini) per poder anar-se’n de viatge que estan preparant ells durant setmana santa.
I us preguntareu…Com puc reservar una entrada per tan exquisit festival?? Doncs és ben fàcil, sol heu de enviar un correu a esplaixiroia@gmail.com dient el nombre de persones que sereu i quants entrepans voleu, aleshores rebreu una entrada i l’haureu de portar o bé impressa o bé en el mòvil per la nit. I per fomentar l’esperit nadalenc haureu de portar alguna cosa pel banc d’aliments!!
Us hi esperem a tots per que gaudiu de les actuacions dels petits xiroiencs (i dels no tan petits)!!!!!
Ens veiem demà! ‪#‎Femesplai‬ ‪#‎Xiroia‬ ‪#‎Festivaldenadal‬ ‪#‎Hurakachefs‬

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*