Bitàcola de les colònies 2014

Durant la travessa se’ns ha empassat un huracà que ens ha transportat al món màgic d’Oz.

En el segon dia de la travessa vàrem patir les conseqüències de l’huracà: llampecs, trons, pluja, vent… I uns homes molt amables ens van deixar refugiar al poliesportiu del seu poble (Cornellà de Terri).

En la estada en el poliesportiu, ens va venir a veure un mag que es fa anomenar Òscar, encara que diu que també és conegut com a mag d’Oz.

El dia següent vam arribar a la ciutat Esmeralda, i en van rebre els tres guardians: un lleó que té un valor molt gran, un espanta-ocells que és molt llest i un home de llauna que té un cor gegantí.

Aquests ens van preguntar si erem bruixes/bruixots, per si havíem de pagar o no el concili. Nosaltres vam acceptar pagar, però a canvi ens varem quedar.

Just quan marxaven els guardians, va aparèixer la bruixa Theodora, i aquesta ens va demanar que li diguéssim al nostre amic mag que la votés com a futura governadora d’Oz, i que si ella sortia guanyadora ens donaria moltes llaminadures, temps lliure i que mai tinguéssim deures.

A la nit, ens vam trobar dos personatges molt estranys i vells que es feien dir els controladors, i ens presentaren el “centre màgic”, el qual és l’encarregat de controlar i equilibrar el bé i el mal del món d’Oz. També ens anuncien que no tot és el que sembla, i que estiguem els ulls ben oberts.

Al matí següent, ens ha vingut a veure el mag d’Oz per saber de nosaltres, i just després s’ha presentat la bruixa Evanora, germana de Theodora, i li regala un mico boto de part de l seva germana. Evanora s’enamora perdudament del mag Òscar, i Òscar no li fa cas perquè està molt emocionat amb el present.

Durant el berenar, han aparegut tres micos alats amb molt mal caràcter, que entre cops de garrots al terra i xiscles han dit algunes coses com “usurpació” o “ama”. S’han anat mostrant un despreci cap a tots nosaltres, però sobretot per tots els nens i nenes.

Estigueu atents, perquè segur que ens aniran passant més aventures!!!

Bookmark the permalink.

Comments are closed