Bitàcola de les colònies 2014 (3)

Durant el esmorzar del dia 24 es va realitzar un debat polític entre Glinda i Theodora. Oz es presenta com un gran mag i per demostrar-ho realitza un truc, però es queda sense corda i la Glinda li proposa fer servir las de la titella. Tot i això, Theodora intenta que no es faci,tanmateix, Òscar insisteix i el fa, fent que el conjur es trenqui, i el titella torna a ser un infant. Així descobrim que Theodora és la bruixa dolenta i Glinda la bona.

A l’hora de dinar, ens ve a veure el mag d’Oz, i ens diu que ha sigut citat aquí per algú. De seguida apareix Evanora, que li declara el seu amor, tota verda de gelosia. El mag la rebutja, i li diu que ja està enamorat d’algú altre.

Per la tarda apareixen els guardians (l’espanta-ocells, el lleó i l’home llauna) i els tres micos malvats. Per fer la guerra, els guardians els convencen de fer-ho amb “agarrotins” (un tipus de cant molt popular a la ciutat Esmeralda.Els monos marxen derrotats i els guardians ens expliquen que aquests monos algú els controla.

Més tard ve l’anunciador del món d’Oz, i ens diu que el centre de poder màgic ha sigut robat, que el control d’Oz està en mans d’algú i que aquest té molt de poder. Per aquest motiu, el concili només hi poden entra bruixes.

A la nit, els controladors fan servir la bola de cristall per descobrir qui ha robat el centre màgic i es descobreix que ha sigut la Theodora.

Al matí següent som despertats per les bruixes. Theodora ens demana que siguem els seus nous subdits, mentre que Evanora, la seva germana se’ns vol menjar, però Theodora ens diu que no canviarà res, encara entre xiuxiueigs sentim que li diu a Evanora que primer ens farà passar unes Olimpiades per veure qui es menjat primer.

Durant el migdia, Evanora llença un conjur contra els guardians, fent insensible al home de llauna, covard al lleó i estúpid a el espantaocells. Oz, el seu mico Flis-Flis i Glinda ens convoquen a la Guerra.

Abans de la batalla els nens i nenes de l’esplai fan ús de l’enginy per aconseguir material que fer servir en ella.

Arriba la nit i Theodora i Evanora ja són desterrades, tot i això encara queden bruixes dolentes, però que gràcies als controladors es converteixen en bones al enganyar-les fent-lis beure una pòcima que las torna bones.

Al matí següent apareixen Glinda i Oz i ens agraeixen que haguem desterrat les bruixes, Oz declara el seu amor per en Flis-Flis, que gràcies a un conjur de la Glinda tornava a ser un home, es fan un petó i marxen feliços agafats de la mà.

A la tarda els controladors apareixen i ens diuen que els governants del pròxim segle seran Oz i Glinda, i que per celebrar-ho per la nit es farà una gran festa.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*