Bitàcola de les colònies 2014 (2)

Ahir a la nit ens han visitat els controladors, aquests ens expliquen una historia : fa molts i molts anys les bruixes eres malvades, o això creien els humans, ja que arrasaven tots els pobles menjant-se tots els infants que trobaven per davant. Però fa uns segles, que en un concili com el que hi haurà d’aquí poc, van fer un pacte els humans i les bruixes conforme que aquestes només s’alimentarien de carn animal i/o verduretes que plantaven als horts. Tot i això, aquestes últimes nits, hi ha alguna que altra bruixa o conjunt de bruixes que estan saltant-se les normes i s’estan alimentant a base de carn de nens i nenes.

A més, ens avisen de que està a punt d’arribar un heroi que ens ajudarà a saber les veritats que s’amaguen al món d’Oz.

Avui al matí, les dues candidates a futures reines d’Oz, Theodora i Glinda, discuteixen sobre “com governar” el món d’Oz. Theodora se’ns ha presentat com la millor candidata, en canvi la Glinda és una mica esquerpa amb nosaltres i no ens fa ni cas, ja que diu que té temes molt més importants per tractar.

A l’hora de dinar ha tornat a venir el mag Òscar amb el seu mono botons. Ens expliquen que el mono abans era un home, i que el van transformar amb mico perquè va rebutjar a una dona, que era una bruixa. Però ha entrat Evanora, intentant reclamar l’atenció d’Òscar, encara que aquest continua fent més cas al seu mono que a la noia.

Durant el berenar, apareix un titella que ens explica que la seva ciutat ha sigut arrasada per algunes bruixes, però que ha vingut a ciutat Esmeralda per trobar alguna bruixa bona que l’ajudi. Nosaltres li suggerim que parli amb Theodora, perquè creiem que és la bruixa més bona que coneixem. Després de sopar, hem tornat a trobar-nos amb els controladors, que ens expliquen la veritable història dels titelles. Aquests ens realitat són infants que tenien un alt grau de sensibilitat i podien percebre la ondat i maldat de les bruixes. A partir d’aquí, una bruixa dolenta els va encantar i els va esclavitzar, lligant-los amb cordills perquè fessin el que les bruixes malvades volguessin. I ens comenten que l’única manera que els titelles puguin ser com abans és tallant les cordes dels titelles amb una bruixa dolenta davant.

Bookmark the permalink.

Comments are closed