Sortida 1r trimestre a Sant Celoni

Us comuniquem que els propers 16/11/13 i 17/11/13 farem una excursió a Sant Celoni. La sortida serà des de Plaça Joan Peiró a les 8.15h i la tornada serà a la Plaça Joan Peiró a les 18.40. Cal dur: Motxilla o bossa, capelina, sac de dormir, cantimplora, roba d’abric, roba d’abric, bambes dures o botes, llençol de sota, coberts, lot/llanterna. Àpats: Esmorzar, Dinar, Berenar i Sopar DEL PRIMER DIA. Esmorzar, Dinar i Berenar DEL SEGON DIA. Si s’està medicant, apunteu-nos en un paper el medicament i les dosis que cal que prengui. Observacions: Recordeu que heu de tenir tots els papers de l’Esplai en ordre per poder venir i recordeu PORTAR LA TARJETA ORIGINAL SANITÀRIA. Fins dissabte!

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*