Beques Curs 2013-2014 MCECC

Benvolgudes famílies, Enguany el MCECC (Moviment de Centres d’Esplai Cristians de Catalunya, Fundació Pere Tarrés), ens dóna l’opció de sol•licitar una beca per les activitats que fem a l’esplai durant el curs (els dissabtes i les sortides) per a aquelles famílies que ho necessitin. Per tal de sol•licitar la beca, necessitem que, com a molt tard aquest proper DISSABTE DIA 9 DE NOVEMBRE. ( si ens ho podeu deixar durant la setmana a la bústia de l’esplai, molt millor). – Certificat de convivència: emès pel districte/ajuntament del lloc de residència actualitzat. – Declaració de renda: de cada membre de la unitat familiar major de 18 anys amb obtenció de rendiments econòmics: fotocòpia de la pàgina on es consignen els membres de la unitat familiar, del full resum de rendiments i deduccions, i del document d’ingrés o devolució segellat per l’entitat bancària o la delegació d’Hisenda corresponent. Les famílies que, aquest estiu vau rebre la Beca del MCECC (no de l’Ajuntament de Barcelona) o la Beca de Curs del MCECC vau per activitats d’estiu, no cal que presenteu la documentació però feu-nos saber el vostre interès per rebre beca de curs o no. Podeu consultar les bases reguladores al correu que us enviarem amb tota la informació. Per qualsevol dubte no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres! Fins dissabte, Coordinació de l’Esplai Xiroia.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*