Inici de curs i reunió de pares!

Benvolgudes famílies, us escrivim per comunicar-vos que el curs 2013-2014 és a punt de començar a l’esplai Xiroia! Abans de començar, farem una REUNIÓ DE MARES, PARES i TUTORS el dijous 3 D’OCTUBRE, A LA PARRÒQUIA, a les 20:30h. És important que hi assistiu perquè us explicarem els objectius d’enguany, el calendari d’activitats i la distribució d’infants per grups (hi haurà novetats). També podreu conèixer els monitors i monitores que acompanyaran els vostres fills aquest curs i hi podreu comentar qualsevol dubte, proposta o inquietud. D’altra banda, l’INICI DE CURS amb els infants i joves serà el dissabte 12 D’OCTUBRE, a les 11h, a l’esplai. Tenim moltes ganes de veure-us i que ens expliqueu les aventures d’estiu! Ara si que ja engeguem motors…!

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*