Resum dels primers dies de les colònies 2013!

Hola a tots i a totes!

La Clara (una moni que es mor de ganes d’anar de colònies i que les està observant per un foradet) INFORMA:

Que, sorprenentment, ens pensàvem que les colònies serien a Sant Jaume de Frontanyà, però els xiroiencs han anat a parar al País de les Meravelles (o Loquilàndia). Els infants van conèixer els primers dies de colònies un Conill Blanc molt puntual i maniàtic que es dirigia a la Gran Festa de Coronació de la Reina Roja. Paral·lelament, van conèixer l’Alicia, una noia que s’havia perdut pel bosc buscant el conill! Evidentment, els infants van orientar l’Alicia per trobar el conill i van decidir anar a veure aquesta festa de coronació de la Reina Roja. 

Els xiroiencs, quan van arribar als dominis de la Reina Roja, aquesta es va pensar que els infants eren ambaixadors del Regne de Barcelona, de manera que els va tractar com reis quan van arribar a palau… Llàstima que els espies reials van descobrir el dia següent que eren un simple grup d’esplai i es van acabar els luxes de cop! La Reina va castigar els xiroiencs per haver-se fet passar per "gent important" i els va assignar treballs forçats!

La Reina Roja es va portar molt bé amb els xiroiencs el primer dia, però ja ràpidament li van veure el llautó: és una egòlatra que posa normes absurdes i que es passa el dia condemnant les flors que passen per allà a morir decapitades! Ningú la vol com a Reina, però té un gran exèrcit de cartes amb el qual va derrotar en una batalla a la seva germana, la Reina Blanca (a qui tots els ciutadans estimen i respecten).

Afortunadament, la Reina Roja no ho té tot controlat: el responsable dels treballs forçats, el Dodo, és un dels ciutadans revolucionaris que està intentant lluitar contra la coronació de la Reina Roja. Per això, no ha assignat cap feina dura als xiroiencs, sinó que només els ha demanat ajuda perquè la Reina Blanca torni a governar el país i, amb ella, la pau i la bona convivència. Els xiroiencs han acceptat aquesta feina, de manera que han començat a treballar contra la imminent coronació roja, colze a colze amb els bessons Twedledee i Twedledon, el Liró, el Sombrerero, el Dodo i la Reina Blanca.

Us deixo aquí amb la incògnita de què passarà més endavant… Només us puc dir que cada nit els infants reben la visita d’un gat molt estrany, el Chesire, que els dóna pistes per anar ajudant millor la Reina Blanca. Com veieu, per fer honor al País de les Meravelles, Loquilàndia, la història d’aquest any és d’allò més estrambòtica i surrealista! No podia ser de cap altra manera!

I ara que ja sabeu els secrets més amagats de les colònies… Anem a les COSES PRÀCTIQUES:

Les colònies estan anant la mar de bé! Com sabeu, la travessa de tres dies es va haver de cancel·lar per les adversitats meteorològiques, però molt amablement els amos de la casa els hi van acollir un dia abans del previst i tot va quedar arreglat!

Tots els infants i monitors s’ho estan passant d’allò més bé. L’equip de monis està molt motivat i volcat al màxim en fer unes colònies encara millors que les de l’any passat; i, per l’altra banda, els infants també estan molt motivats i es respira una gran alegria a l’ambient!

Com podeu imaginar, estan passant molta calor (coses de l’estiu, què hi farem!). De totes maneres, la casa té uns gorgs preciosos molt a prop i de tant en tant cada grup s’hi va a fer alguna remullada. 

El menjar que els fan els senyors de la casa està "boníssim", així que no us amoïneu que ningú es deixa ni una engruna al plat! Els treballadors dels Oms són molt amables i estan cuidant-los molt bé.

Com que estem a l’equador de les colònies, els grups ja han començat a fer visites al safareig per rentar-se la roba i anar ben nets fins l’últim dia, com els espurnes, que ens han fet una foto perquè ho veiem!

Es veu que, a més a més, els infants s’estan motivant molt amb l’amic invisible i s’estan enviant missatges molt divertits!

Us deixo aquí fins que en tingui més notícies! Bona nit!

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*