Els propers 11 i 12 MARXEM D’EXCURSIÓ!

Els esquitxets, espurnes i llampecs aniran a Calafell, a la casa de colònies Artur Martorell. Sortiran el dia 11/05 a les 8:15h PUNTUALS a la plaça Joan Peiró. Tornaran al mateix lloc el 12/05 a les 17:30h. Han de portar: motxilla, capelina, sac de dormir, roba d’abric, plat, got, coberts, cantimplora, llençol de sota, llanterna, foulard de l’esplai, menjar dels dos dies (esmorzar, dinar, berenar i sopar de dissabte; i esmorzar, dinar i berenar de diumenge), TARGETA SANITÀRIA ORIGINAL i AUTORITZACIÓ signada de la sortida. Recordeu que cap infant podrà venir d’excursió si no ha fet la inscripció prèviament a l’esplai (amb els documents pertinents). Si pren algun medicament, també ha de dur la recepta mèdica i l’autorització signada pels pares amb les dosis indicades. Els Trons i Eufòria aniran a la Conreria, a participar a la TROCAJOVE, una activitat per als adolescents i joves de tots els esplais del MCECC. Coneixeran nous amics i s’ho passaran d’allò més bé. Hauran de dur necessàriament l’AUTORITZACIÓ DE LA SORTIDA de l’esplai i l’AUTORITZACIÓ D’IMATGE de la Fundació Pere Tarrés. També hauran de dur roba còmoda, sac de dormir, TARGETA SANITÀRIA, l’esmorzar de dissabte, el dinar de dissabte i el sopar de dissabte. El MCECC posarà la resta d’àpats. Els nois/es de trons hauran de pagar 10 euros per la sortida. Els nois/es d’eufòria no hauran de pagar res perquè no han fet cap altra sortida durant el curs. Ens trobarem a la plaça Joan Peiró el dia 11/05 a les 9:20h PUNTUALS per agafar el tren. Tornarem el 12/05 al mateix lloc cap a les 16 aproximadament. Per més informació, podeu accedir a: www.peretarres.org/trocajove

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*