IMPORTANT: BEQUES D’ESTIU 2013 DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA

Aquest dissabte 6, a les 13:30h, les famílies EMPADRONADES A BARCELONA interessades a demanar les BEQUES D’ESTIU DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA de cara a les colònies d’estiu 2013 de l’Esplai Xiroia hauran de venir a sol·licitar-ho a secretaria. Us reservarem plaça de cara a les preinscripcions que obrirem a Fira, us explicarem els documents que haureu d’entregar i resoldrem qualsevol dubte que tingueu. Després, haureu de recopilar els documents que us demanen des de l’Ajuntament durant la setmana del 8 al 12 d’abril. Dissabte 13 a les 13:30h ens haureu de portar els documents i us ajudarem a omplir el formulari de sol·licitud (amb el segell de l’esplai i el codi i dates de les colònies) per garantir que no falta res i evitar que us deneguin l’ajut. Nosaltres mateixos entregarem les vostres sol·licituds al districte de Sants-Montjuïc, a l’Oficia d’Atenció Ciutadana (C/ Creu Coberta, 104. El seu horari és: Dilluns, dimarts, dimecres i divendres: de 8.30 a 14.30h. Dijous: de 8.30 a 19.30h). Recordeu que NOMÉS poden sol·licitar beca les famílies que tinguin uns ingressos iguals o inferiors a 9.959,66 euros anuals per cada membre de la unitat familiar. Cal tenir en compte aquí que els membres de la família que tenen alguna discapacitat compten per dos. Si alguna família interessada a sol·licitar les beques no pot venir aquest dissabte, truqueu-nos sobretot i us donarem la informació perquè dissabte 13 sense falta ens pogueu dur tots els documents. Us adjuntem aquí a sota la informació sobre les beques que podeu trobar al web de l’Ajuntament: http://w2.bcn.cat/vacances/ca/ajuts-a-les-families

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*