Colònies estiu 2013

Benvolgudes famílies,

 Ja són aquí les primeres informacions sobre les colònies d’estiu de l’Esplai Xiroia!

 Les colònies d’enguany tindran lloc del 22 al 31 de juliol a la casa de colònies Els Oms, a Sant Jaume de Frontanyà, el poble més petit de Catalunya. Es tracta d’una casa preciosa al vell mig de l’entorn natural del Berguedà envoltada de boscos i amb uns gorgs naturals en els que ens hi podrem banyar!

Pàgina web de la casa de colònies Els Oms: http://www.elsoms.es

Com ja sabeu, les colònies són una oportunitat fantàstica per aprendre a conviure, durant deu dies, amb tots els companys, infants, monitors i la gent de la casa i per gaudir de la naturalesa i d’un ambient ric en valors a través de les activitats que preparen els monitors: dinàmiques, danses, gimcanes, jocs de dia i de nit, tallers, etc…

 Enguany el preu de les colònies serà de 300€ pels infants que han estat apuntats a l’esplai durant el curs i de 325€ pels que només vénen de colònies. Aquests diners van destinats a l’allotjament, menjar, transport i material necessari per a realitzar les activitats. Com cada any hi ha beques per a aquelles famílies que ho necessitin.

 A les colònies s’hi poden apuntar els infants nascuts entre l’any 1996 i 2006 així que, us animem a tots a venir amb nosaltres de colònies aquest estiu!

 Les preinscripcions s’obriran el dia de Fira, el dissabte 27 d’abril i les podeu realitzar:

– Durant tot el dia de Fira.

– Els dissabtes d’esplai, a partir de les 13:30h al despatx.

– Enviant un correu electrònic a l’adreça: esplaixiroia@gmail.com amb les següents dades: nom complert de l’infant, data de naixement, nom complert dels pares/tutors, telèfon de contacte, adreça electrònica de contacte.

La preinscripció es confirmarà en el moment que rebeu un correu electrònic de confirmació. Estigueu atents!

 Amb moltes ganes d’estiu i de colònies,

Monitors i monitores de l’Esplai Xiroia.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*