Marxem d’excursió!

Com ja sabeu, els propers 1 i 2 de desembre marxem d’excursió TOT L’ESPLAI a la casa de colònies El Pinar (Canyelles).

Ens trobarem a la Plaça Joan Peiró a les 8:30h de dissabte i tornarem al mateix lloc a les 18h de diumenge. Cal que sigueu MOLT PUNTUALS el dissabte perquè no podem perdre el tren.

Cal que porteu: motxilla o bossa, capelina, roba d’abric, plat i got, llençol de sota, coberts, lot/llanterna, TARGETA SANITÀRIA i menjar pels dos dies (esmorzar, dinar, berenar i sopar de dissabte i esmorzar, dinar i berenar de diumenge). Si el vostre fill/a ha de prendre alguna medicació, cal que els pares o tutors porteu una autorització al respecte i la recepta mèdica amb les dosis que cal prendre.

Recordeu que per venir d’excursió és imprescindible que les autoritzacions del curs i la fitxa de dades estiguin signades i que s’hagin entregat les fotocòpies dels documents pertinents (DNI de l’infant i d’un dels pares, targeta sanitària i vacunes). Cal que els pares o tutors signeu l’autorització següent:

En/na ……………………., amb DNI ……………….., autoritza el seu fill/a …………………………….. a assistir a l’excursió a la casa de colònies "El Pinar" (Canyelles), organitzada per l’Esplai XIroia els dies 01/12/2012 i 02/12/2012, així com a les decisions mèdico-quirúrgiques que fos necessari adoptar en cas d’extrema urgència, sota la direcció facultativa adequada.

Signatura del pare/mare/tutor:

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*