El proper dissabte 13!

Benvolgudes famílies,
 
Us recordem que el proper dissabte, 13 d’octubre, farem ESPLAI EN L’HORARI HABITUAL (d’11h a 13:30h). Com sempre, ENS TROBAREM A LA PARRÒQUIA TANT A L’INICI COM AL FINAL DE L’ACTIVITAT. Tot i així, us fem saber que farem l’activitat central del dia a la PLAÇA DE L’OLIVERETA.
 
Degut a manca de disponibilitat dels adolescents i joves del grup de Trons i del grup de Joves (Eufòria), aquests dos grups d’edat NO faran activitat el proper dissabte. Tot i així, aquells nois i noies que ho vulguin, poden venir igualment al matí i ajudar els monitors en les activitats que farem amb els grups d’Esquitxets, Espurnes i Llampecs.

El dissabte següent, 20 d’octubre, anirem a fer una festa conjunta amb els altres centres de la nostra zona del MCECC.

Recordeu que el 27 d’octubre i el 3 de novembre NO HI HA ESPLAI.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*