Informacions de juny!

1. Aquest dissabte, 2 de juny, hi ha reunió de Gaia, el grup de mares i pares de l’esplai! No us ho perdeu: valorarem el curs i prepararem el festival de final de curs!

2. El següent dissabte, 9 de juny, hi ha esplai normal al matí, d’11h a 13:30h, i a les 20:15h obrim les portes del teatre per fer el festival de final de curs!!! Hi esteu tots convidats: infants i famílies! Els grups d’infants, Gaia i els monitors farem actuacions que hem preparat amb molta il·lusió després de fer un sopar tots plegats. Cadascú ha de portar el seu sopar. L’esplai posarà el pica-pica, la beguda i el postre.

3. Us recordem que ja s’esgoten les places per les colònies d’estiu, així com el termini per fer la preinscripció. Si algú hi està interessat, envieu-nos un mail a esplaixiroia@gmail.com o veniu a parlar amb nosaltres a l’esplai abans del 9 de juny.

4. Els terminis per fer els pagaments de les colònies són els següents. L’11 de juny és l’últim dia per fer un primer pagament de 170 euros. L’11 de juliol és el darrer dia per fer el segon pagament, de 205 euros.

5. Les famílies que heu demanat beca de l’Ajuntament de Barcelona per les colònies d’estiu ja heu rebut un avís de la resolució de l’Ajuntament. Aviat rebreu un missatge de l’Ajuntament confirmant-ho. No heu de fer cap tràmit, a partir d’aquí. L’Ajuntament farà la transferència dels diners atorgats a cada família a l’esplai directament i vosaltres només haureu d’abonar la diferència abans de l’11 de juliol.

6. Les famílies que heu demanat beca del MCEC per les colònies d’estiu sabreu la resolució presa el 13 de juny. Quan sapigueu la quantitat que us ha estat atorgada, només caldrà que signeu un document conforme se us han descomptat aquests diners del preu de les colònies. El MCEC farà la transferència dels diners atorgats a cada família a l’esplai directament i vosaltres només haureu d’abonar la diferència abans de l’11 de juliol.

7. La reunió de mares i pares sobre les colònies d’estiu 2012 es farà el dia 19 de juny a la parròquia, a les 20:30h.

8. Aprofitem per fer-vos saber  a les famílies del grup de joves que aquest dissabte 2, el grup Eufòria anirem a la platja al matí, i que, el dia 9, el mateix grup anirem a la Barceloneta en horari d’esplai per conèixer un centre d’atenció a persones sense llar.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*