Final de curs!

Bona nit a tots! Hem fet un Festival de Final de Curs inoblidable! Moltíssimes gràcies a tots per venir a celebrar tots junts aquest curs que hem compartit plegats!!! Els monitors i monitores ens ho hem passat molt bé!!! També estem molt orgullosos perquè els esquitxets han fet la seva millor actuació en tota la història de l’esplai… Molt bona feina! Gaia, tenim ganes de veure el vídeo que teníeu preparat pel festival! Recordeu que les famílies que heu preinscrit el vostre fill/a a les colònies d’estiu heu de tornar a l’esplai el dia 19 a les 20:30h! Pels que no veurem aquest estiu… Descanseu molt, recarregueu les piles… I fins l’octubre! Bones vacances a tothom!!! Equip de monitores i monitors.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*