19 DE JUNY: REUNIÓ DE PARES I MARES SOBRE COLÒNIES!!!

– REUNIÓ DE MARES I PARES
 
Farem la reunió de mares i pares sobre les colònies el 19 de juny a les 20:30h al teatre de la parròquia (C/Begur, 8, interior). Coneixereu el funcionament de les colònies i el que cal portar (i com), coneixereu els monitors i els grups on aniran els vostres fills/es i podreu resoldre qualsevol dubte que tingueu o comentar qualsevol cosa que us preocupi. A més, signarem les autoritzacions i deixarem a punt tots els documents que cal per anar de colònies. Recordeu que no poden venir els vostres fills/es a la reunió. És molt important la vostra assistència, ja que signarem allà les autoritzacions!
 
Caldrà que porteu:
 
– fotocòpia del DNI de l’infant i dels pares o tutors
– fotocòpia de les vacunes de l’infant
 

(Si el vostre fill/a ha vingut a l’esplai durant el curs i ja ens heu donat aquests documents, no cal que els dugueu).
 
– TERMINIS DE PAGAMENTS
 
El primer termini és l’11 de juny, últim dia per fer el primer pagament, de 170 euros.
El darrer termini és l’11 de juliol, últim dia per abonar la resta de la quota (205 euros).
 

Podeu fer els pagaments a l’esplai el proper 9 de juny a les 13:30h o el 19 de juny abans de la reunió de pares. Si ho preferiu, també podeu fer el pagament per transferència, al compte de l’esplai (La Caixa): 2100-3135-19-2200143420
 
– BEQUES PER LES COLÒNIES
 
Les famílies que heu sol·licitat beca a l’Ajuntament de Barcelona ja coneixeu la quantitat que us ha estat atorgada. El dia de la reunió de pares us demanarem que signeu un document conforme se us ha becat aquesta quantitat i ja no caldrà fer cap més tràmit. L’esplai rebrà la quantitat que se us ha becat i vosaltres tindreu fins l’11 de juliol per abonar la resta.
 
– Les famílies que heu sol·licitat beca al MCECC sabreu quina quantitat se us atorga a partir del 13 de juny. Encara no en sabem res! Els que rebeu beca, haureu de signar un document conforme se us ha descomptat aquesta quantitat de la quota a la reunió de pares del dia 19, si ja tenim la resolució. Si sabem la quantitat atorgada després de la reunió de pares, us demanarem que ho signeu el mateix dia de la sortida de l’autocar. L’esplai rebrà directament la quantitat que se us ha becat i vosaltres tindreu fins l’11 de juliol per abonar la resta. 
 
 
– INFORMACIÓ O DUBTES
Recordeu que si teniu algun dubte o teniu dificultats per venir a la reunió, ens podeu enviar un mail a esplaixiroia@gmail.com i ho intentarem resoldre. També ens podeu trucar al telèfon, però com que no sempre estem disponibles, el correu electrònic és el millor mitjà.
 
Fins el dia 19!
Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*