Els Esquitxets marxem d’excursió aquest dissabte!

Hola a tots! El proper dissabte dia 19 de maig els Esquitxets marxem d’excursió! Anirem al Parc de l’Oreneta (a Collserola) a passar tot el dia. Sortirem des de l’esplai a les 11h, i tornarem al mateix lloc a les 16h. QUÈ CAL DUR? Motxilla o bossa, cantimplora, dinar (preferiblement entrepà per tal de no haver d’anar carregant tot el dia amb la carmanyola). ÉS IMPRESCINDIBLE EL FOULARD DE L’ESPLAI! QUÈ NO PODEM DUR: llaminadures,diners, MP3, ipods, mòbils, etc. Els pares, mares i tutors es faran responsables que els infants no duguin cap d’aquests objectes a l’excursió. Vam repartir l’autorització dissabte passat, però els que no vau venir no us preocupeu, dissabte mateix abans de marxar la podreu signar! Fins dissabte que ve!

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*