Tot l’esplai anem d’excursió el 5 i 6 de maig!

Hola a tots!

Com ja sabeu, els propers 5 i 6 de maig tot l’esplai anirem d’excursió!

Anirem a Ribes de Freser, a un terreny d’acampada (dormirem en tendes de campanya, no en una casa de colònies).

Sortirem des d’Estació de Sants/Joan Peiró el dissabte 5 a les 8:45h i arribarem al mateix lloc diumenge a les 17:25h.

QUÈ CAL DUR? Motxilla o bossa, cantimplora, plat i got, coberts, capelina, roba d’abric, bambes dures o botes, lot/llanterna, sac de dormir, aïllant o isotèrmic i el FOULARD de l’esplai.

QUINS ÀPATS CAL DUR? Esmorzar, dinar, berenar i sopar de dissabte; i esmorzar i dinar de diumenge (opcionalment, poden dur el berenar de diumenge).

ESTÀ ESTRICTAMENT PROHIBIT PORTAR: llaminadures, menjar per picar, diners, MP3, ipods, MÒBILS, PSP…

Els pares, mares i tutors es faran responsables que els infants i adolescents no duguin cap d’aquests objectes a l’excursió. Rebreu una carta a casa amb l’autorització. En cas que no la rebéssiu per algun error, us adjuntem aquí el text de l’autorització, que és el que han de dur firmat els infants a la sortida:

En/Na……………………………, amb DNI número……………………, autoritza el seu fill/a…………………………. a assistir a aquesta excursió a la localitat de Ribes de Freser, organitada per l’Esplai Xiroia, els dies 05/05/2012 i 06/05/2012, així com a les deciosions mèdico-quirúrgiques que fos necessari adoptar en cas d’extrema urgència, sota la direcció facultativa adequada. Signatura del pare/mare/tutor:

Fins dissabte que ve!!!

 

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*