Ens en anem d’excursió amb les mames i els papes!

El proper 18 i 19 de febrer marxem tot l’esplai d’excursió a la Casa de Colònies Mogent (Llinars del Vallès).

Tots els pares, mares i tutors esteu convidats a participar-hi venint el diumenge a la casa!

HORARI I LLOC Ens trobarem dissabte a les 10:15h a davant de l’Estació de Sants (Pça. Joan Peiró) i tornarem diumenge al mateix lloc a les 17:40h.

QUÈ CAL DUR? Cada infant ha de dur: motxilla, capelina, sac de dormir, roba d’abric, plat i got, llençol de sota, coberts, llanterna i fulard. Per anar ben alimentats, cada infant haurà de dur: esmorzar de dissabte (optatiu), dinar de dissabte, berenar de dissabte, sopar de dissabte, esmorzar de diumenge, dinar de diumenge i berenar de diumenge (optatiu). El dinar i berenar de diumenge el poden dur els pares el dia 19, si pugen a la casa de colònies. No es pot portar: cap objecte electrònic (nintendo, mòbil, mp3, ipod…), joguines, llaminadures, menjar de pica-pica ni diners.

ELS PARES: COM ARRIBEM I QUÈ PORTEM? Els pares heu de ser a la casa diumenge a les 10:30h. Podeu venir en tren (baixeu a l’estació de Llinars del Vallès, agafeu el carrer Barxada de l’estació, gireu a mà dreta cap al carrer Tomàs Rossell – el mateix carrer passa a dir-se Via Romana-, passeu per sobre de les vies del tren i l’autopista i seguiu les indicacions fins a la casa) o en cotxe (Autopista AP7, sortida 12 Cardedeu/La Roca. A la Rotonda, agafeu la tercera sortida, agafeu un camí a mà esquerra i aneu recte fins la casa). Els familiars haureu de venir disfressats i dur el vostre dinar (i el dels vostres fills, si voleu). Si alguna família no pot venir a l’excursió, l’infant pot venir igualment sense cap problema!

LA TORNADA: Les famílies que hagin vingut amb cotxe tornaran amb els seus fills amb el mateix mitjà. Les famílies que hagin vingut amb tren i els infants que hagin vingut sense cap familiar tornaran tots junts en tren amb l’equip de monitors. Arribarem a la plaça Joan Peiró a les 17:40h de diumenge, on podreu venir a recollir els vostres fills si no heu pogut venir a la casa. PREU: El preu de l’excursió és 0 euros.

ALTRES COSES IMPORTANTS: Si teniu qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb els monitors del vostre fill/a i procurarem resoldre’l! Recordeu que cap infant podrà marxar d’excursió sense l’autorització de la sortida i els papers degudament emplenats d’inscripció a l’esplai (fitxa de dades, autorització, fotocòpia del DNI, de la targeta sanitària i de les vacunes).

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed