Aquest dissabte, REUNIÓ DE GAIA I D’ESQUITXETS!!!

Hola a tots!!!

Us recordem que aquest proper dissabte, 11 de febrer, a les 11h, farem reunió de mares i pares a l’esplai! No us ho perdeu: valorarem el darrer trimestre, us farem saber les últimes novetats de l’esplai, parlarem de l’excursió de mares i pares del 18 i 19 de febrer… i de qualsevol inquietud que tingueu!

Recomanem sobretot als familiars dels esquitxets, als familiars dels infants nous i a qualsevol que hi estigui interessat, a que vingui i que es quedi a la darrera part! Les monitores d’esquitxets han preparat un espai per fer recomanacions pels més petits, per resoldre dubtes i trobar solucions al que més us inquieti sobre les excursions!!!

Us esperem!

Fins dissabte!!!

Equip de monitores i monitors

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*