Dissabte 12: REUNIÓ DE GAIA!!!

Hola families de l’esplai Xiroia!

Tornem a començar un nou curs i com cada any, ens dirigim a vosaltres per fer- vos saber que el grup Gaia sou tots: pares, mares, tiets, avis… dels nens i nenes de l’esplai i que teniu ganes de fer coses per estar a prop dels vostres fills.

Us volem recordar que, esteu convidats a assistir a la nostra primera reunió que es farà el dissabte 12 de novembre a les 11.30 a l’esplai. Farem una mica de calendari paral·lel a les activitats més destacades del curs, on qui vulgui pugui participar, donar idees …
També és moment per aclarir els dubtes que
tinguem sobre algun tema, allà hi serà la Judith Fresno, que a part de ser monitora, estarà amb nosaltres pel que calgui.

Per últim, per aquelles famílies que encara no ens coneixen i per les que ens veiem any rere any, explicar-vos que ens agrada molt fer un petit detall pels monitors/res i per l’esplai en els dos sopars que es fan, el de Nadal i el de fi de curs. Són regals una mica simbòlics per fer-los saber lo molt que els estem agraïts/des per la tasca tant bonica que fan amb els nostres fills.

Encara que no hi ha res que es pugui comparar amb la seva dedicació i l’estima que “regalen” als nens tots els dies que estan amb ells.

Això, com que és una cosa material, val diners. Per això tenim un fons comú que posem voluntàriament cada família, és de 10 euros a l’any. Qui el recull? La Mariant Estepa i la Marta Catalán. De totes maneres, si no ens coneixeu podeu preguntar a algun monitor que segur que us ho diran.

Gràcies per la vostra col·laboració i esperem veure-us a la reunió del 12 de novembre.

Gaia de Xiroia

 

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*