7è dia – 23 de juliol

Hola a tots!

Com esteu?

Avui al matí ha vingut el mag Merlí, molt cansat perquè els personatges dels contes s’han passat tota la nit lluitant contra l’Enriqueta. Ens ha dit que estiguéssim tranquils, perquè l’Enriqueta i els seus sequaços, els Oblidats, estan dormint. A més, li hem cantat la cançó de les colònies i ha recuperat la força que necessitava per desfer l’encanteri que va convertir ahir a alguns nens i monis en oblidats.

Hem passat un dia molt tranquil perquè, per fi, ha sortit el sol!!! Ho hem aprofitat al màxim.

Els esquitxets han fet un taller de globus i s’han inventat el joc del "futbasmata", que és, bàsicament, handbol. Els espurnes han aprofitat per jugar a milers de jocs diferents i han acabat un taller de clauers preciós. Els trons han fet una guerra guarra, amb pintura, globus d’aigua i farina. Els hurakans han fet una gimcana "Crepúsculo", en què s’han anat convertint en vampirs. Hem fet moltes més coses, com tirar-nos a la piscina sota el sol (per fi!).

A l’hora de sopar, ha vingut l’Enriqueta (que ja s’ha despertat després de la batalla) a visitar-nos, però ha hagut de marxar corrents perquè els Oblidats li han dit que l’aviador ha rescatat el Petit Príncep. Aquests han arribat just després per dir-nos que podrien entretenir l’Enriqueta fins demà… Però que demà haurem de col·laborar amb ells per acabar amb aquest malson!

Per cert, ha vingut la Fani a visitar-nos! Estem molt contents!!!

Ara anem a fer el joc de nit, així que us deixem.

Firmat: monis, Estel, Raúl, Pau (trons), Eric (espurnes) i Gerard (esquitxets).

PD1: Ahir a la nit, els esquitxets i espurnes van jugar a "polis i cacos".

PD2: Al final, el joc de nit de trons i hurakans d’ahir va ser… interessant. Ens vam trobar un home molt estrany, que va "segrestar" un dels nostres companys hurakans, en Ramon. Per salvar-lo, ens vam haver d’enfrontar a proves una mica llefiscoses… Però va ser molt divertit: al final, el Ramon va tornar amb nosaltres i tots estem d’acord que ha estat un dels millors jocs de nit d’aquestes colònies!

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*