6è dia – 22 de juliol

Hola a tots!

Avui hem vist que plourà tots els dies fins al final de les colònies. Hem arribat a la conclusió que és un malefici de l’Enric Corporation perquè hem fet un vaixell i, com sempre, "si fem un vaixell, segur que plourà".

Al matí, ha vingut l’Enriqueta Staedler, que ens ha dit que ha segrestat el Petit Príncep. Ens ha dit que tornem a Barcelona si no volem que el Petit Príncep pateixi greus conseqüències! L’assemblea xiroienca ha decidit que, igualment, ens quedarem perquè no volem fer cas a aquesta dona tan antipàtica.

A l’hora de dinar, ha tornat l’Enriqueta molt sorpresa per la nostra decisió i enfadada. Ens ha dit que si ens volem quedar aquí hem de complir les seves ordres i les dels seus sequaços, els oblidats. Durant la tarda, els nens i monitors ens hem enfrontat als Oblidats, que ens han anat posant gomets. Els nens que tenien tres gomets (per rebels), es convertien en "oblidats", de manera que no en podem dir el nom! De totes maneres, hem trobat maneres molt carinyoses de no dir el nom dels nens i monis oblidats!

A l’hora de sopar, gràcies a unes monedes que ens ha donat l’Alí Babà, hem pogut pagar el sopar a l’Enriqueta. Els nens i monis que no han volgut donar-li les monedes, han hagut de córrer una mica… Però tot s’ha solucionat, perquè els monitors han pagat un dineral perquè poguessin sopar amb la resta.

Avui també hem tingut dues agradables sorpreses: en Marc i l’Agus ens han vingut a visitar!!! Tots estem molt contents que hagin vingut!!!

Els esquitxets i els espurnes avui han fet les seves samarretes, els trons han fet jocs a la piscina (un núvol gris no pot aturar un tro!) i ha pintat les seves samarretes, i els hurakans han jugat al Party and Co, entre moltíssimes més coses!

Encara ens queda un joc de nit apassionant que ja us explicarem… Ens acomiadem ara, que anem a jugar!

Firmat: monis, "Tere oblidada", Núria Moya, Eric Martín, "Toledina oblidada" i Laia Riba.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*