4t i 5è dia – 20 i 21 de juliol

Hem anat de travessa cap al Regne de l’Oblit. Pel camí ens hem trobat molts gossos i un gorg, on hi havia moltes granotes i capgrossos. Alguns nens i monitors s’han banyat als gorgs: ha estat molt divertit, però estava tan freda que no podíem ni nedar. Ens tiràvem i sortíem corrents de l’aigua!

Llavors, hem dinat i hem continuat el camí i ens hem trobat en Bobby, un gosset molt simpàtic que ens ha seguit durant tota l’excursió (i el tenim ara a la casa!) Molts nens volen que us els portem a casa vostra, però tranquils, que, per ara, creiem que el gos prefereix estar al camp, que s’hi respira molt millor.

Al final, hem arribat al terreny d’acampada, que estava al mig d’uns prats (hi havia uns cavalls preciosos al costat!). Hem plantat les tendes i ens hem posat a dormir després de sopar ensaladilla russa amb botifarra. Aquest matí ens hem despertat i l’esmorzar estava boníssim! Hem recollit les coses i hem marxat un altre cop cap als gorgs.

Quan hem arribat a la gorga, ens hem trobat a l’Orió, una constel·lació d’estrelles, que està començant a convertr-se en un Oblidat com els dolents que ens visitaven l’altre dia, ja que diu que la gent ja no se’n recorda perquè des de Barcelona no es veuen els estels.

Després hem continuat caminant, hem dinat i hem arribat a la casa! Hem menjat un pa amb xocolata per berenar i ens hem dutxats tots i fem molta bona olor.

Estem tots molt bé: estem ara fent tallers i aquesta nit farem massatges.

Firmat: monis, Albert Botanch, Martí Ciscar, Maria Teresa Aznar, Gerard Pujol i Raquel Martínez.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*