3r dia – 19 de juliol

Hola a tothom!

Com esteu?

Avui hem tingut un dia molt tranquil, amb un temps molt inestable que ha fet que ens quedem fent les activitats dins de casa… Ha plogut, ha fet fred, ha fet calor, ha sortit el sol, ha pedregat, ha tornat a ploure…

Tot i així, hem agraït l’aigua que ha regat les plantes que han plantat els esquitxets i els hurakans i hem aprofitat per gaudir d’aquesta preciosa casa on ens hem instal·lat. Hem fet henna i hem après la cançó de les colònies (molt divertida), que ha composat l’Agustí Giralt.

Els espurnes han fet uns clauers molt "xulis" i han fet una excursió a un castell, els esquitxets han rebut el Hansel i la Gretel, els trons han fet activitats relacionades amb la petjada ecològica i han conegut a Sòcrates i els Hurakans han fet les samarretes de les colònies. El dia ha acabat amb un joc de nit espectacular entre esquitxets, espurnes i hurakans: el traficant! Els trons, per la seva banda, han fet un joc de pistes per la casa i s’han enfrontat amb una malvada ombra que els perseguia. Ha fet molta por!

Per una altra banda, ens ha visitat el Petit Príncep i el seu amic, l’aviador "Antoine", que ha proposat que fem una travessa cap al Regne de l’Oblit per trobar els contes antics que parlen dels oblidats, els sequaços de la malèfica Enriqueta Staedler. Si trobem aquells contes, recordarem els personatges que eren i deixaran de ser oblidats! Si ho aconseguim, l’Enriqueta es quedarà sense ajudants i no podrà molestar més els contes!

Demà marxem de travessa!

Firmat: monis, Marc Artero, Clara Botanch i Núria Moya.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*