2n dia – 18 de juliol

Hola a tothom!

Avui ens hem llevat ben d’hora i hem après el ball de la cançó "Danza Kuduro", que sona sempre que anem a menjar! Després, tots els grups han fet activitats divertidíssimes i, quan el sol ha sortit d’entre els núvols, hem anat a la piscina!

A l’hora de berenar, ens hem trobat tres personatges molt curiosos: la caputxeta vermella, una princesa amb un gripau i un príncep encantat que no recordaven qui eren, ni de quin conte venien ni què havien de fer. A la nit, ens ha vingut a veure el Petit Príncep, que ens ha explicat que la causant d’aquesta pèrdua de memòria és l’Eriqueta Staedler, que ha esborrat els records dels personatges. Aquesta nit hem anat al bosc a recuperar aquests records, però ha estat molt difícil, ja que hi havia passejant per allà els oblidats, uns éssers molt i molt malvats que sempre obeeixen a l’Enriqueta. Al final, però, ens n’hem sortit. Esperem que els personatges recordin demà la seva història!

Avui, els esquitxets han fet un hort, els espurnes han fet un moneder, els trons s’han fet la samarreta de les colònies i els hurakans han fet una "guerra guarra" i han plantat una planta… Hem fet moltíssimes coses més, però no tenim temps ni espai per explicar-vos-ho!!!

Ara hem anat a dormir: ha estat un dia molt llarg i divertidíssim!

Bona nit!

PD: Per cert, hem vist un falcó!

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*