1er dia – 17 de juliol

Hola a tots!

Com sempre, hem perfectament a la casa, després d’una bona estona de l’autocar!

Hem aprofitat per conèixer la casa i el seu entorn. Estem encantats! Tenim una piscina magnífica, un bosc preciós, camps de futbol i de vòlei, camps per jugar i, fins i tot, dues granges amb ases, gallines, cavalls, bens… La casa, a més, és molt rural, maca i laberíntica, així que hi estem molt a gust (a més, els senyors són molt simpàtics i el menjar és molt i molt bo)

Ens hem trobat, però, que Mas Suro és el palau del Regne del Petit Príncep. Ha vingut a rebre’ns el sobirà i ens ha explicat que no som els únics residents a palau. Aquests dies, haurem de conviure amb molts personatges de contes, que vénen del Rene dels Contes (uns quiòmetres més enllà), ja que el seu país ha estat ocupat per l’Enriqueta Staedler, que els vol eliminar a tots. Els personatges dels contes estan molt disgustats. Hem decidit que farem el possible perquè la convivència a la casa amb tanta gent diferent sigui el més fàcil possible.

Com que és el primer dia, hem aprofitat per començar-nos a conèixer entre nosaltres i fer jocs amb el nostre grup.

Els esquitxets han començat a rebre l’encàrrec de fer unes missions molt importants i s’han posat a fer una súper cabana al bosc! Els espurnes, que també s’han posat a fer cabanes, han inaugurat la nit amb el gran joc de la bandera! Els Trons han rebut un vídeo d’un senyor molt misteriós que els ha parlat de filosofia i els ha demanat ajuda per descobrir que algú ha segrestat una tal Sofia! Els hurakans han aprofitat per presentar-se, per parlar de les colònies i per fer un joc de nit en què haven d’anar seguint un xiulet pel bosc fins trobar els monitors!!! Ens ho hem passat molt bé!

Fins demà!!!

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*