La cançó dels Esquitxets

Abans de marxar de colònies no podíem permetre que milers i milers de nens es quedéssin sense poder sentir el veritable “hit” d’aquest estiu (nosaltres ja sabem per que ho diem).

Per aquest motiu, i en exclusiva a la nostra web, us presentem la cançó que farà trontollar les discoteques i festes majors de tot Catalunya i part de l’estranger. Es tracta de la cançó de l’Esplai, que alguns monitors vam enregistrar fa ja cert temps, però que fins ara no ha sortit del nostre estudi de postproducció particular. Ja se sap, les coses bones es fan esperar! Us podeu baixar la cançó fent clic aquí.

Aprofitem la ocasió per comunicar als pares que un cop siguem tots a la casa de colònies, podreu veure algunes fotos dels vostres fills penjades a la pàgina web. Aquestes fotografies estaran disponibles dilluns o dimarts, i intentarem acompanyar-les d’una breu explicació de com està anant tot. Ja ho veieu; l’Esplai està més modern que mai!

Petons a tots de part dels monitors, fins divendres!

Bookmark the permalink.

Comments are closed