Divendres 16 de juliol, arriba el 7è de cavalleria

Era veritat, els soldats han arribat aquest matí a primera hora i ens han despertat amb tocs de corneta. No hem tingut oportunitat d’escapar! Ens han apressat i ens han fet patir amb “treballs forçats” a diferents espais de la finca. Hem acabat plens de fang i pintura! Més tard han capturat a Gran Ploma Punxeguda, el cap dels Somaha. Sort que en Billie Joe ha complert la seva paraula i ha tornat amb un bon pla per alliberar el cap indi. Ens ha calgut distreure els soldats, robar 2 uniformes, trobar una clau, buscar una barca, ser ràpids, etc. Hem estat un bon equip juntament amb en Billie Joe, l’Hermenegilda i la Petita Vaca somrient (filla del cap indi).

Finalment hem aconseguit el nostre objetiu i hem ajudat el cap índi a fugir creuant l’embassament. Ha estat un èxit, tot i que encara hem de veure que passa amb els Baixtons.

A la nit tal i com ens ha dit Gran Ploma Punxeguda ens ha arribat el seu missatge però ha estat interceptat pels soldats del Setè de cavalleria. Ha estat difícil aconseguir recuperar tots els símbols del missatge amb aquells maleïts soldats per allà. Demà ens caldrà desxifrar-los. Fins aviat.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*