Diumenge 18 de juliol, tornem a Barcelona!

Últim dia de les colònies. Ens ho hem passat tan bé que alguns xiroiencs s’estan plantejant quedar-se a viure als Porxos, a Vilanova de Sau. Ha estat un dia de fer motxilles, trobar objectes perduts, netejar habitacions i sales, fer una darrera remullada a la piscina i escriure dedicatòries a tots els cançoners dels nostres companys i amics. Trobarem a faltar el Pantà de Sau, les muntanyes que ens vigilen i el verd impecable de la nostra casa de colònies. I ara, corbes i corbes fins que arribem de nou a Barcelona, on ens esperen els nostres estimats! Tenim mil històries per explicar! Tornem feliços, esgotats i amb molts amics per retrobar l’any que ve! Wakaa Somaha!

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*