Diumenge 11, s’ha escrit un crim

Avui hem tornat a parlar amb el periodista del NewVille Post i ens ha dit que amb tota seguretat els indis seran massacrats. Estem molt preocupats, i per acabar-ho d’arrodonir a la tarda en Billy Joe ens ha explicat que han segrestat a la filla de l’alcalde de GreenLake Village.  Tothom al poble pensa que han estat els indis, però nosaltres tenim molt clar que han sigut els bandits.

Demà anirem de travessa fins al campament dels indis per que ens ajudin a rescatar la filla de l’alcalde i demostrar així que són bones persones i que ells no cometen aquests crims. El periodista ha accedit a ajudar-nos publicant l’història al seu diàri, per ajudar a canviar la imatge dels indis i intentar així salvar-los. Intentarem seguir informant però ja sabeu que a les travesses no sempre podem actualitzar la web.

Avui hem anat a la piscina de roques i hem seguit passant-nos-ho bé aquí a la casa. El nivell del menjar s’ha mantingut alt amb uns suculents canelons, tot i que també mengem verdura i hem tingut algunes dificultats amb uns pésols que no han agradat a tothom. 

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*