Dissabte 17 de juliol, casament i festa!

Hola a tots! Gràcies a l’audàcia de tots els xiroiencs, ahir a la nit vam aconseguir la carta que en Gran Ploma Punxeguda va escriure per publicar al diari les injustícies que viu el poble Somaha i l’atac que estan a punt de patir per part del Setè de Cavalleria. Aquest matí, ha vingut el periodista del New Ville Post a anunciar-nos que el diari va publicar la carta del cap Somaha i que tots els articles de l’edició d’avui parlen sobre la discriminació dels Somaha i de les acusacions injustes que els fan els habitants de Greenlake Village. Tot seguit, ha aparegut el capità general del Setè de Cavalleria anunciant la retirada de les seves tropes. Tots els xiroiencs n’hem estat molt contents, ja que estàvem molt farts de l’opressió que els soldats ens van fer patir ahir. A la tarda, els grups hem fet les nostres activitats i hem valorat aquests dies que hem passat junts de colònies. Tots estem molt tristos perquè això ja s’acaba i alhora molt contents perquè cada cop ens ho passem millor junts! Abans d’anar a sopar, ens hem posat les nostres millors gales perquè en Billy Joe i la Petita Vaca Somrient (la filla del Gran Ploma Punxeguda) ens han anunciat el seu casament! Així doncs, hem assistit a la gran cerimònia d’unió en matrimoni dels nostres millors amics del Far West i hem fet tots els brindis i les fotos que s’han de fer en un casament com cal. Al final del convit, el senyor alcalde ens ha avisat que, segurament, els nostres vestits lluents i la ballaruca de la festa de la nit atraurien els Baixton, així que havíem d’estar molt a l’aguait! Efectivament, els quatre germans Baixton han aparegut entre cançó i cançó intentant robar algun mocador i alguna arracada! Però, afortunadament, els xiroiencs som molt i molt ràpids i els hem sabut acorralar en un tres i no res. El shèriff de Greenlake Village se’ls ha endut a la garjola abans que no poguessin dir ni mu! Després d’agafar els bandits, ja no hem pogut més i hem fet una gran festa de comiat, amb actuacions de tots els grups d’infants (esquitxets amb el seu Doraemon, espurnes amb el seu Waka Waka, trons amb el seu ball Country i hurakans amb el seu Black Eyed Peas), entrega de diplomes a tots els xiroiencs i música i més música fins tard! Ara cal dormir… Ha estat un dia inoblidable i apoteòsic, amb romanticisme i aventura… I demà cal recollir! Bona nit!

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*