Dissabte 10, ens ataquen!!

Avui ens hem llevat i tota la casa estava plena d’unes misterioses lletres “B” en papers, pintades als vidres i miralls, i també en molts dels nens, nenes i monitors de l’Esplai. Alguns nens han acusat als monitors d’estar al darrera dels atacs, quina barbaritat!!!

A la tarda ha vingut el redactor del Newville Post, que ha rebut un missatge via Pony Express. Resulta que el 7è de caballeria de l’exèrcit federal vindrà per atacar als indis i desfer-se d’ells. Estem preocupats, doncs creiem que els culpables dels robatoris i de l’atac d’aquest matí són culpa dels bandits i no pas dels indis.

Avui ha baixat bastant la temperatura i encara hem estat més a gust que ahir. Hem tornat a gaudir de la piscina, i els cuiners ens han deleitat amb els millors plats de les colònies; macarrons i pollastre al forn, amanida d’arròs i mandonguilles. A més l’esmorzar també ha sigut el millor per que avui hi havia embotit.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*