Dimecres del 14 de juliol, de nou junts a la casa

El dia ha començat aviat pels que dormien en tendes: fer motxilles, esmorzar, recollir tendes i començar a caminar. Els caminants han arribat per dinar a la casa de colònies, tot i que els ha tocat dinar entrepans. A la casa els esperaven els Esquitxets que al matí han dormit una mica més i han fet jocs d’aigua. La tarda ha estat per desfer motxilles, rentar roba, dutxes i piscina.

A la nit ens ha tornat a visitar el periodista del New Ville Post fent preguntes sobre el rescat de l’Hermenegilda (la filla de l’alcalde). A ella no l’hem tornar a veure des de que l’hem deslligat, ni tampoc al Billie Joe. I ells són els únics que ens poden ajudar a trobar els Baixtons i preparant-nos per la vinguda de l’exèrcit del Setè de Cavalleria.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*