Dimarts 13 de juliol, segon dia de travessa

Els Esquitxets han arribat a la casa i així han enganyat als Baixton, que han pensat que deixàvem estar això de rescatar a la filla de l’alcalde. Ja que aquest grup ha baixat caminant amb rapidesa des de Tavertet, han pogut gaudir de tota la tarda a la casa de colònies.

Mentrestant, a la cinglera de Tavertet, els Espurnes, Trons i Hurakans han recorregut el camí que va fins el Puig de la Força en busca de la filla de l’alcalde i finalment l’han trobat lligada i l’han salvat. Des del mirador de la cinglera es pot veure quasi tot l’embassament de Sau, la casa de colònies, la punta del campanar de Sant Romà que sobresurt com si estigués a sota els peus, etc. La tarda al terreny d’acampada ha estat tranquil·la: passeig pel poble, futlbol, descans,… i hem sopat amb llum de capvespre, no enmig la foscor com la nit anterior.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*